Over Ons

Welkom op onze online shop . Wij verkopen goedkope laptop onderdelen voor bijna elke notebook op de markt. Sinds 2008 hebben we gewerkt met toonaangevende laptop onderdelen fabrikanten over de hele wereld te ontwerpen , specificeren en bouwen van hoge kwaliteit laptop accu's en adapters . Al onze laptop onderdelen moeten strenge kwaliteitscontroles die ervoor zorgen dat ze zullen werken met uw laptop computer passeren . Daarom garanderen wij onze producten voor 1 jaar - en daarom bieden wij een 30-dagen geld - terug restitutie voor elke laptop onderdelen die wij verkopen .

We hebben een complete engineering faciliteit voor accu testen . Dit stelt ons in staat om de meest up -to - date product testen voor de meest geavanceerde draagbare consumentenelektronica producten. Wij verkopen alleen kwaliteit producten van de kwaliteit leveranciers .

De door ons geleverde producten worden verkocht voor gebruik met bepaalde producten van computerfabrikanten , en elke verwijzing naar producten of merken van deze bedrijven berust op louter met het oog op het identificeren van de computers waarmee onze producten kunnen worden gebruikt . Ons bedrijf en deze website zijn niet aangesloten bij , gemachtigde door , onder licentie van , distributeurs, noch in enig opzicht verband om deze computerfabrikanten , noch worden de te koop aangeboden via onze website vervaardigd door of verkocht met toestemming van de fabrikanten van de computers waarmee onze producten kunnen worden gebruikt .

Terug